Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

ERP en CRM software voor Service en Technische Dienstverleners

Van uitvoerder naar adviseur

 

 

Als technisch dienstverlener onderneemt u in een supercompetitieve markt die ook volop in transitie is. Denk bijvoorbeeld aan de ‘eis’ voor verduurzaming en de internet of things. In die toenemende complexiteit verschuift de rol van uitvoerder steeds meer richting adviseur.

 

Veiligheidshelm service en technisch dienstverlenersUw uitdagingen

Werk wordt complexer. Klanten verwachten dat de monteur meer kan doen en dus breder inzetbaar is, anderzijds zijn veel installaties en systemen complexer, waardoor steeds meer specialistische kennis is vereist. Uw opdrachtgevers verwachten bijvoorbeeld betere energieprestaties van gebouwen. De snelle ontwikkeling op het gebied van energiemanagement – onder meer via zonnecellen, koude-warmteopslag – maakt dit mogelijk. In die gebouwen speelt de internet of things inmiddels een belangrijke rol. U wilt in deze snel veranderende omgeving excelleren in de uitvoering en ook de regie- en adviesrol pakken. U wilt IT-oplossingen die nu zorgen voor lage kosten en een hogere productiviteit en klaar zijn voor de uitdagingen van morgen.

 

Branche-oplossing

Wij bieden een complete en bewezen IT-oplossing voor servicebedrijven en technisch dienstverleners. Een ERP-oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV technologie, waarmee u de bedrijfsactiviteiten en -informatie van uw bedrijf kan beheren. Wij zorgen ervoor dat uw IT volledig aansluit op uw bedrijfsprocessen en bieden functionaliteiten – denk aan 360 graden klantinzicht, digitale werkbonnen – die u volledig grip geven op uw bedrijfsvoering. Bovendien staat in al onze oplossingen het gebruiksgemak centraal, op alle niveaus.

Daarnaast leveren wij een geïntegreerde CRM-oplossing op basis van Microsoft Dynamics CRM. Ontzorgen van de klant vraagt om meer informatie, betere communicatie en sneller schakelen. Een CRM systeem stelt u in staat om klantinformatie gestructureerd te verzamelen, vast te leggen en te gebruiken om bestaande klanten te behouden of om nieuwe te vinden.

 

Referenties

‘Concrete verbeteringen’ 
"We zijn al jaren erg tevreden over Prodware. De consultants denken met ons mee en komen daarbij met concrete verbeteringen. Het allerbelangrijkste vind ik tijdens zo’n langlopend implementatieproject dat beide partijen op tijd leveren. Dat betekent dat je de juiste Prodware-consultant altijd beschikbaar hebt."
Frank van Hunsel, Algemeen directeur GEAS Energiewacht

 

'Investering binnen twee jaar terugverdiend'Bilfinger Industrial Services
"Met de upgrade van Dynamics NAV maken we een einde aan het onderhoud van allerlei losse software, waardoor we ook met veel minder interfaces te maken hebben. Alle data, zoals op het gebied van payroll en logistiek, komen dan in één database. Al met al hebben we berekend dat we deze investering binnen twee jaar hebben terugverdiend.”
Eric Theunisse, IT-manager bij Bilfinger Industrial Services

Lees de volledige Bilfinger Industrial Services Referentiecase

 

Voordelen

Met onze software-oplossing voor Service en Technische Dienstverleners geniet u van de volgende voordelen:

 • Verbetering van klantrelaties door 360 graden zicht op de klant (inzicht in o.a. onderhoudshistorie van apparaten, contractopbrengst, marge en dekking)
 • Verhoging productiviteit door o.a. meer inzicht in indirecte uren en routeoptimalisatie
 • Haarscherp calculeren
 • Een optimale planning van uw mensen maken
 • Tijdig inkopen bij de beste leverancier
 • Optimaal inzicht in de nacalculatie per project
 • Sneller factureren door sluitende administratie

Functionaliteiten

Onze branchespecifieke oplossing voor Service en Technische Dienstverleners bevat de volgende functionaliteiten:

 • Serviceadministratie waar configuraties en servicevormen zoals onderhoud, keuring en garantie worden vastgelegd
 • Servicehistorie
 • Contractstatistiek
 • Grafische weergave rapportages door integratie met Microsoft Excel
 • Geïntegreerd planbord met eventueel geautomatiseerde resourceplanning en route-optimalisatie
 • Koppeling met mobiele technologie
 • Elektronische facturatie
 • Documentmanagement
 • Klantportalen
 • Human Resources

Resources

Hieronder hebben we voor u relevante informatie geselecteerd. Bezoek ook onze downloadspagina of ons YouTube-kanaal en lees onze blogs over technische dienstverlening.

Kunnen we u helpen? Neem contact op !

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.